torstai 3. heinäkuuta 2014

Jättiläissementtisammakko - Giant Goncrete Garden Frog
Tervehdys mahdollisille vierailijoilleni,

tätä blogia aloitelen, kun vanhat vuodatukset ei toimi, ja näin iäkkäänä askartelijana en oikeastaan ihan noin paljon tuota kuuluisaa sinistä lääkettä tarvitse, kuin minulle sen blogin kautta tarjotaan.
Ja toisaalta on sääli ohjata Flickr:stä kävijät nukkekotiblogiini, joka tuskin heitä kiinnostaa.
Nukkekodin jouduin jättämään tauolle olkapäävamman takia, mutta varmaan sen aika tulee vielä.
Tuossahan tuo odottelee, uuden nukkekodin kylpyhuone on  melkein valmiina.

Nyt olen eksynyt pitkästä aikaa korujen tekoon, mosaiikkikoruja piti tekemäni (koska kokemusta on sekä mosaiikista, että koruista), mutta opetteluksi sekin menee. Ja kuinkas ollakaan, kun tilasin pikkuisia mosaiikkeja, löysin nettikaupoista kaikkea muutakin mielenkiintoista, ja olen vähän hurahtanut hartseihin. Vanha hartsini oli vielä käyttökelpoista, ja sen kanssa olen myös alkanut leikkiä noin korupoliittiselta puolelta.

Laitan tähän kuvan pari vuotta sitten tehdystä jättiläissammakostani, kun se näyttää niin tyytyväiseltä elämäänsä meidän mökin takapihalla. Mosaiikkisilmät toimivat myös aurinkokellona, kun valon sopivasti käydessä ne syttyvät loistamaan. 

Tämän sammakon rakensimme miehen kanssa vanhasta istumakylpyammeesta ja betonista. Äskettäin mökillämme käynyt nuohooja nauroi, että mahtaisi se olla hirveä ääni, jos tuo sammakko kurnuttaisi.

Näköjään on vähän opettelemista tämän blogin teonkin kanssa, mutta yritän taas opetella, Ainakin pohja on riittävän yksinkertainen.

En hirveästi selostele askartelutöistäni tarkkaan, mutta vastaan mielelläni, jos jotain kysymistä tulee mieleen.


This is my giant garden frog, made a couple years ago using mainly old bathtub and concrete. Feel free to ask, if you want further information of my crafts.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti