tiistai 19. elokuuta 2014

Betonilaattoja - Selfmade Concrete SlabsHei vaan,

eilen aamulla ehdin juuri ennen kaatosadetta kuvaamaan viimekesäisiä betoniaskarteluja. Yllä laattoja, joiden kuviointiin käytin lasikuitutapettia (sain remonttikaupasta nukkekotiaskartelua varten valtavan paksun vanhan tapettinäytekirjan ja epäilyistäni huolimatta siitä on ollut paljon iloa).

Ystäväni on käyttänyt myös tavallista tapettia betonivaluun, sellainen kovapintainen tekstuuritapetti kestää kyllä yhden käyttökerran ainakin kun öljyää pinnan hyvin.

Ylimmäisestä kuvasta näkee, miten toisella valukerralla tapettiin oli jo öljyämisestä huolimatta tarttunut sementtiä.

Pyöreissä laatoissa käytin muottina kirpparilta ostamaani silikonikakkuvuokaa. kantikkaisiin mies teki muotin laudoista ja vesivanerista.

Mies on näköjään käyttänyt valamiani kynttilänjalkoja täytteenä asetellessaan laattoja kuistin reunaan, ihmettelinkin mihin niitä oli hävinnyt.

Concrete slabs: I used oiled fiberglass wallpaper to decorate these slabsTässä yksi kokeilu kasvien käytöstä (taitaa olla jättipoimulehti) betonin koristelussa.

Concrete Slab: Lady´s Mantle


Tässä on yksi kokeilu  (ei enää käypää valuuttaa) kolikoilla. Laitoin alle lasikuitutapetin, jossa oli nuo pyöristetyt neliökuviot ja niihin kolikot ja päälle sementtiä (siis mies hoiti muutenkin nämä sementin sekoitukset). Tässä kokeiltiin naapurilta ylijäänyttä S2 -sementtiä, mutta itse tykkään enemmän ihan tuosta rouheammasta tavallisesta sementistä.

Concrete Slab: Wallpaper, coins (not valid currency), cement

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti