sunnuntai 24. elokuuta 2014

Hartsikoruja - Resin Jewelry


Moi,
vielä vaan tulee tehtyä näitä hartsikoruja, vaikka olen aikonut laittaa välineet kaappiin ja tehdä välillä vähän mosaiikkia.  Juurikin keksin uutta kokeilemista, joka on osoittautunut vähän haasteelliseksi, mutta luultavasti en anna periksi, ennenkuin jotain kelvollista saan aikaan.

Kuvissa vielä vähän avaruusteemaa: ylimmässä on valmis pikkuriipus, jota tuunasin liimalla ja glitterillä ja sitten vain hartsia päälle.

Pendant: charm, glitter, paper, resinNämä kaksi seuraavaa on tehty mosaiikkilaatan päälle, pallo paperia ja tuo kehä on varmaan dicroicpaperia, niin ja sitä hartsia.

Two pendants: ceramic tile, paper, resin


                                         
Tässä yksi sormus, johon laitoin vain suikaleita dicroicpaperista ja tuo vihreä on kalastustarvike, sitä varmaan käytetään vieheiden koristeluun. Kalastuskaupassa on muutenkin aika hauska valikoima kaikenlaista glitteritavaraa korujen tekemiseen.

Ring: ceramic tile, paper, resin
Ja hieman eri tekniikalla tehty sormus. Tein muotin tekstuuriarkilla ja valoin siihen hartsin. Päälle ensin pearl ex -pulveria, sitten alkoholimustetta ja lopuksi hartsia. Tämä sormus näyttää ihan tummalta, paitsi kun valo osuu siihen. Tein myös vaaleamman version.

Ring: texture sheet mold, pearl ex powder, alcohol inks, resin
Olen vähän siivoillut rojuvarastoani (että mökiltä roudatut tarvikkeet sopivat johonkin) ja vuosien mittaan on kyllä kertynyt hirmuinen määrä vieläkin käyttökelpoista tavaraa, suuri osa on siltä ajalta, kun tein paljon polymeerimassasta. Liimat ja maalit kuivuvat, mutta helmet, tarrat, pulverit, napit, musteet, muotit ja korunosat ovat säilyneet ihan hyvin. Nukkekotitavaroissakin on paljon sellaista, mitä voi käyttää koruihin. Olenkin nyt ajatellut tehdä sellaisen "mosaiikki" -työn, johon tungen kaikki turhat pikkutavarat (ostettu usein kirpparilta tai kierrätyskeskuksesta), jotka muuten menisivät roskiin.

Mukavaa syksyn odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti