lauantai 3. tammikuuta 2015

Polymeerimassariipuksia - Polymer Clay Pendants


 Hyvää uutta vuotta!

Tässäpä muutama näyte siitä, mitä olen helmiäisaineiden kanssa puuhannut. Kimalluksia mulla on nyt aika sekalainen kokoelma, vanhojakin löytyi ja hankintojakin olen tehnyt. Kirpparilta löysin sellaisia hienon värisiä pienen pieniä purkkeja, mutta ymmärtääkseni ne ovat puhtaita mica-jauheita ja niiden päälle pitäisi laittaa joku pintakäsittely. Varmaan otan ne käyttöön sitten, kun innostun taas enemmän hartsin kanssa leikkimään.
Eli kun paistamattoman polymeerimassan päälle laittaa kimallusta, niin jos siinä on valmiina sitomisaine, niin  pinnasta tulee normaalia korukäyttöä kestävä. Esimerkiksi Perfect Pearls ja Inka Gold ovat sellaisia. Olen nyt käyttänyt Fimoa, ja siihen sopivaa pinnansuojausainetta minulla ei ole (paitsi hartsi), joten kokeilen sitten enemmän niitä micajauheita, kun siirryn taas Premoon.

Polymer Clay Pendants with shimmering powders 


2 kommenttia:

  1. Oi - ihan mielettömän kauniita ja taitavia polymeerimassariipuksia! Erityisesti tuo ensimmäinen on aivan silmiä hivelevän ihana! Ja paljon muitakin ihanuuksia täältä blogistasi löytyy! Täällä vierailen toistekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Uutar käynnistä ja kommentistasi. Sama koru on omakin suosikkini.

      Poista